За нас


 

ДПТУ ЕУЛОС ДОО е фирма која се занимава со продажба и сервисирање на воздушни компресори. На нашиот пазар постои од 2005 година додека нашата матична фирма се наога во Солун и Атина (Грција) и успешно работи од 1974 година.

 

Во 2005 година во Струмица започнува со работа во изнајмен деловен простор со мал асортиман на производи.

Од 2008 година се наоѓа во сопствени деловни простории во Индустриска зона Василево.


 

Денес основната дејност на ЕУЛОС ДОО се состои од:

 

 • li Продажба на сите видови компресори и сушачи за воздух
 • li Сервис и генерални ремонти на сите видови компресори
 • li Превзема одговорност и гаранција на секој компресор
 • li Резервни делови за сите видови компресори
 • li Поправки на сите видови сушачи на воздух и ладилници за вода (Water coolers)
 • li Поправки на сите видови надувувачи (Blowers) и вакум помпи (Vacuum)
 • li Вршиме инсталација на воздушната мрежа
 • li Со нашето сервис возило секогаш сме блиску до Вас за побрза и подобра услуга

Располагаме со

 

 • 1 ЗАВОЈНИ Компресори - BOGE Германија
 • 2 КЛИПНИ Компресори - SHAMAL Италија
 • 3 Широк асортиман на Половни Компресори
 • 4 Сушачи за воздух и ладилници за вода - MTA Италија
 • 5 Милимикронски филтри - Omega Словенија
 • 6 Боци за воздух за низок и висок притисок и вакум боци - SICC Италија
 • 7 Вакум пумпи - Италија
 • 8 Генератори за производство на азот и оксиген
 • 9 Секакви видови на брзи спојки и редуцири MINDMAN
 • 10 Црева за воздух 12-60 bar