Second-hand compressors

Половни компресори Во ЕУЛОС ДОО честопати на понуда имаме половни компресори кои имаат уште многу години максимална ефикасност. Сите половни компресори се комплетно сервисирани од нашиот искусен тим и ви ги нудиме со гаранција. Погледнете ги некои од половните компресори…

Diesel/petrol compressors

Дизел/бензин компресори engineAIR дизел и бензин компресори engineAIR engineAIR каталог ДОО Еулос Струмица ул. Василевски пат ббВасилево, Струмица +389 71 377 488Побарајте не! eulos_sr@yahoo.com 24/7 онлајн поддршка

Boosters

Буштери HERTZ буштери HERTZ буштери каталог DALGAKIRAN буштери DKK Series DALGAKIRAN DKK Series каталог DKK Series 1 DALGAKIRAN DKK Series 1 каталог ДОО Еулос Струмица ул. Василевски пат ббВасилево, Струмица +389 71 377 488Побарајте не! eulos_sr@yahoo.com 24/7 онлајн поддршка

Oilless compressors

Безмаслени клипни компресори ABAC Zero Series ABAC Zero 100LT ABAC Zero Series каталог ABAC OS Series ABAC 50 Hp 2 ABAC OS Series каталог Безмаслени крилни компресори Од 2.2 до 30kW Power Sytem крилни компресори каталог ДОО Еулос Струмица ул.…

Piston compressors

Клипни компресори ABAC клипни компресори ABC 500 Hp 7.5 + 7.5 ABAC 500 Hp 5.5 ABAC 270 Hp 5.5 ABAC 150 Hp 3 ABAC 50 Hp 2 ABAC 200 Hp 3 ABAC 500 Hp 5.5 ABAC Клипни компресори каталог SHAMAL…

Screw compressors

Завојни компресори BOGE Завојни Компресори: C-series Boge C-20 LDR Boge C-20 L Boge C-10 LDR Boge C-10 L Boge C-16 F BOGE C-series Каталог Кликни на копчето погоре и симни го каталогот со сите BOGE C-series компресори. BOGE Завојни Компресори:…
en_US