Контакт информации

Телефонски броеви

Мобилен: +389 70 374 554

Мобилен: +389 72 234 499

Тел/факс: +389 34 329 057

Сервис: +389 71 377 488

И-меил

eulos_sr@yahoo.com

Имате прашање?

  Работно време

  • Понеделник

   8.00 - 16.00

  • Вторник

   8.00 - 16.00

  • Среда

   8.00 - 16.00

  • Четврток

   8.00 - 16.00

  • Петок

   8.00 - 16.00

  Нашите профили на социјалните канали

  ДОО Еулос Струмица
  ул. Василевски пат бб
  Василево, Струмица

  +389 71 377 488
  Побарајте не!

  eulos_sr@yahoo.com
  24/7 онлајн поддршка