Експресен сервис за Вашите компресори

Компанијата ЕУЛОС ДООЕЛ е единствена фирма во регионот што извршува генерални поправки – ремонт (со гаранција) на сите видови компресори со автентични делови за секој компресор.

Техничкиот сервис на ЕУЛОС опфаќа:

 • Сервис, но и генерални ремонти на сите видови компресори
 • Превзема одговорност и гаранција за секој компресор
 • Резервни делови за сите видови компресори
 • Поправки на сите видови сусаци на воздух и ладници за вода (Water coolers)
 • Поправки на сите видови надувуваци (Blowers) и вакум пумпи (Vacuum pumps)

Повеќе од сервис!

 • Вршиме инсталација на воздушната мрежа
 • Со нашите сервис возила секогаш сме блиску до вас за побрза и подобра услуга

Големиот број задоволни клиенти го заслужуваат најдоброто од нас.


Во случај на сериозен дефект за кој е потребно повеќе време за поправка, ЕУЛОС може да ви даде замена друг компресор (без паричен надоместок) се додека вашиот компресор не биде комплетно готов.

Контакт информации

Телефонски броеви

Мобилен: +389 70 374 554

Мобилен: +389 72 234 499

Тел/факс: +389 34 329 057

Сервис: +389 71 377 488

И-меил

eulos_sr@yahoo.com

Имате прашање?

  Работно време

  • Понеделник

   8.00 - 16.00

  • Вторник

   8.00 - 16.00

  • Среда

   8.00 - 16.00

  • Четврток

   8.00 - 16.00

  • Петок

   8.00 - 16.00

  ДОО Еулос Струмица
  ул. Василевски пат бб
  Василево, Струмица

  +389 71 377 488
  Побарајте не!

  eulos_sr@yahoo.com
  24/7 онлајн поддршка

  mk_MK