18 години искуство

ЕУЛОС ДООЕЛ е фирма која се занимава со продажба и сервисирање на воздушни компресори. На нашиот пазар постои од 2005 година, додека нашата матична фирма се наога во Солун и успешно работи од 1974 година. Во 2005 година во Струмица започнува со работа во изнајмен деловен простор со мал асортиман на производи. Од 2008 година се наоѓа во сопствени деловни простории во Индустриска зона Василево.

Од 1974 година па се до денес

На нашиот пазар постои од 2005 година додека нашата матична фирма се наога во Солун и успешно работи од 1974 година.

Во 2005 година во Струмица започнува со работа во изнајмен деловен простор со мал асортиман на производи. Од 2008 година се наоѓа во сопствени деловни простории во Индустриска зона Василево.

Постојан раст и конкурентност

Со нашето постоење изминативе 17 години, сметаме дека успешно постигнавме ниво каде што можеме да кажеме дека сме препознатливи на пазарот во продажби, сервис и инсталирање на компресори и компресорски станици.

Нашата цел е секогаш професионална и навремена услуга. Посветени сме на постојано усовршување и конкурентност на пазарот.

Секогаш најдоброто за нашите клиенти

Сите наши успешни проекти и задоволни клиенти се дополнителен стимул да продолжиме со уште поголеми предизвици. Секогаш сме биле во тек, така и ќе продолжиме, со сите промени во индустријата во која сме, за да може да го понудиме секогаш најдоброто решение за нашите ценети клиенти.

ДОО Еулос Струмица
ул. Василевски пат бб
Василево, Струмица

+389 71 377 488
Побарајте не!

eulos_sr@yahoo.com
24/7 онлајн поддршка