Компресори

ЕУЛОС Компресори е секогаш тука за Вас и Вашите потреби за компресори. Располагаме со огромен избор на компресори од BOGE Compressors, еден од најголемите и најверодостојните производители со повеќе од 100 години присуство на светскиот пазар, како и со компресори од COMPRAG, Shamal, ABAC и други. Препуштете се на ЕУЛОС и нашиот широк асортиман на компресори да ви помогнеме да го изберете вистинскиот компресор за вашите потреби.

Работно време
  • Понеделник 8.00 - 16.00
  • Вторник 8.00 - 16.00
  • Среда 8.00 - 16.00
  • Четврток 8.00 - 16.00
  • Петок 8.00 - 16.00
  • Сабота /
  • Недела /

ДОО Еулос Струмица
ул. Василевски пат бб
Василево, Струмица

+389 71 377 488
Побарајте не!

eulos_sr@yahoo.com
24/7 онлајн поддршка

mk_MK