Половни компресори

Во ЕУЛОС ДОО честопати на понуда имаме половни компресори кои имаат уште многу години максимална ефикасност. Сите половни компресори се комплетно сервисирани од нашиот искусен тим и ви ги нудиме со гаранција. Погледнете ги некои од половните компресори кои ги имаме на располагање во моментот:

Работно време
  • Понеделник 8.00 - 16.00
  • Вторник 8.00 - 16.00
  • Среда 8.00 - 16.00
  • Четврток 8.00 - 16.00
  • Петок 8.00 - 16.00
  • Сабота /
  • Недела /

ДОО Еулос Струмица
ул. Василевски пат бб
Василево, Струмица

+389 71 377 488
Побарајте не!

eulos_sr@yahoo.com
24/7 онлајн поддршка

mk_MK