Побарај понуда

  или побарајте понуда телефонски на +389 71 377 488

  Зошто ЕУЛОС компресори?

  Соработуваме со најголемите брендови

  Boge Compressors, Shamal, Omega Air, MTA, Sicc Tech, Mindman, Hertz, GHH RAND, Compare и други.

  Сервис и ремонт за сите видови на компресори

  Единствени сме во регионот што извршуваат генерални поправки – ремонт на сите видови компресори со автентични делови за секој компресор.

  Брза и флексибилна услуга

  Со нашето сервис возило секогаш сме блиску до Вас за побрза и подобра услуга.

  Кои сме ние

  ЕУЛОС Компресори е компанија која се занимава со продажба и сервисирање на воздушни компресори. На нашиот пазар постои од 2005 година додека нашата матична фирма се наога во Солун и Атина (Грција) и успешно работи од 1974 година.

  Соработуваме со најголемите брендови

  Во нашата понуда ќе најдете компресори и други системи за воздух од најголемите брендови во индустријата: Boge Compressors, Shamal, Omega, MTA, Sicc Tech, Mindman, Hertz, GHH RAND.

  Како функционира сервисирањето?

  Избирате датум и време

  Со пополнување на формата или телефонски, закажувате сервис кога Вам најмногу Ви одговара.

  Избирате локација

  Нашиот тим е подготвен да Ве посети каде и да се наоѓате во Македонија со целосна опрема за сервисирање.

  Се препуштате на нашиот тим со 40+ години комбинирано искуство

  Штом имате термин, едноставно го чекате денот кога нашиот тим ќе пристигне и ќе ги сервисира Вашите компресори.

  Производи кои ги нудиме

  service-img

  Компресори

  Компресори од BOGE Compressors, COMPRAG, Shamal, MTA, и други.

  service-img

  Контролери

  Контролери од BOGE Compressors со наша комплетна поддршка и сервис.

  service-img

  Вакуум пумпи

  Вакуум пумпи од UVL со наша комплетна поддршка и сервис.

  service-img

  Генератори на азот и кислород

  Голем избор на генератори на азот и кислород со комплетна

  service-img

  Генератори (агрегати)

  Голем избор на генератори со комплетна поддршка и сервис.

  service-img

  Резервоари (боци) за воздух

  Резервоари за воздух од SICCTECH со компелтна поддршка и сервис.

  service-img

  Чилери

  Чилери од TOOLTEMP Switzerland и МТА Italy со комплетна поддршка

  service-img

  Сушачи и линиски филтри

  Вакуум пумпи од COMPGRAG со наша комплетна поддршка и сервис.

  service-img

  Надувувачи (блоуери)

  Голем избор на надувувачи со комплетна поддршка и сервис.

  Застапници на следниве брендови

  Наши задоволни клиенти

  ДОО Еулос Струмица
  ул. Василевски пат бб
  Василево, Струмица

  +389 71 377 488
  Побарајте не!

  euros_sr@yahoo.com
  24/7 онлајн поддршка

  mk_MK