Вакуум пумпи

ЕУЛОС Компресори е секогаш тука за Вас и Вашите потреби за вакуум пумпи. Во нашата понуда ќе најдете вакуум пумпи од брендот UVL. Со овие производи работиме веќе години и за истите нудиме целосна гаранција во поглед на трајност, квалитет и ефикасност.

ДОО Еулос Струмица
ул. Василевски пат бб
Василево, Струмица

+389 71 377 488
Побарајте не!

eulos_sr@yahoo.com
24/7 онлајн поддршка

mk_MK